alexandrajohanna.devote.se

alexandrajohanna.devote.se

där jag finns

lördag

precis kommit hem från jobbet och tryckt i mig massvis med middag, dö mätt. elsa kommer om en stund och då blir det promenad och sedan fix inför ikväll. slå klackarna i taket.

DOWN IN A HOLE

blir inget jobb imorgon ändå? schema ändring. jobb torsdag fredag och lördag istället. ååå, vill ärligt talat bara lägga mig ner och gråta. träningen skiter sig hela veckan då det inte finns tid. orkar inte, blir så himla lat utan träning. måste ta tag i mig själv känner jag nu. eller nästa vecka får det ju bli då. åkte ner till hamburgsund för att sitta och bara tjata med elsa i cirkus tre timmar. gott att prata av sig, skönt med sådana människor som henne. Att bara kunna sitta och prata utan att behöva anstränga sig samtidigt som du kan sitta tyst utan att det skulle bli jobbigt. Ikväll ska jag se på film och äta i arghet.

hamburgsund

nu drar jag mig ner åt elsa för massa prat. sitter och nästan grinar då jag inte orkar med jobb imorgon.

måndag

blivit riktigt tyst här ett tag känner jag. är dock för jag håller på att grejar med en ny blogg och ska få den att komma igång riktigt innan den skrivs ut här. men allt är som vanligt. hade en riktigt jobbig dag på jobbet för det var så EXTREMT mcyket med folk, helt hysteriskt. idag är jag ensam hemma fram till cirkus tre och det är rätt tråkigt vill jag lova. ska städa rummet och sätta mig och glo tv med middagen i knät. låter bra

i'm stuck in the moment whit you


sagt det tusen gånger förut och säger det igen - lita bara på dig själv

människor sviker och fan vad det svider.
tänk så många inlägg jag har skrivit här och raderat utan att publicera. funderar starkt på att skaffa en blogg med lösen och bara sitta och skriva av mig för det är så in åt helvete skönt.

i'm still alive, but i'm barely breathing.


godmorgon

precis tryckt i mig en stor fet frukost som laddning inför dagen. tror de var mycket behövligt eftersom jag har jobb idag. börjar dock vid två och slutar vid sju. ska bara ligga inne och kika film samt laga go middag innan jobbet för vädret ser inte ut att hålla. Igår kom oskar hit och vi åkte först och handlade baugetter, nybakta bröd, skagen röra och grillad kyckling för att sedan sätta oss framför en film. huuuuur gott som helst. Han åkt dock klokan halv tolv på natten och då smög jag in till emma och sov där, haha var seriöst livrädd efter filmen vi såg.

RSS 2.0