Nobody wants to wait forever.

rengar som bara den, fy. var tänkt en tur till hamburgsund för att äta god mat med oskar. kanske blir av ändå vem vet


NEW YORK, June 28, 2011 By Matthew Schneier

vaknade av att oskar skulle åka till jobbet. somnade om jag sov någon minut till innan jag följde med mamma till heestrand för att hämta emma hos ida. är hur galet seg som helst och om en halvtimme måste jag sätta mig i solen vare sig jag vill eller inte, så är det bara. Denna månaden kommer inte mycket bli gjort eftersom det är jobb nästan varje dag, början imorgon. kommer sluta som utbränd innan skolan ens har börjat. goa pengar, goa pengar. det är väl helt enkelt så man får tänka. fyller sjutton om tre veckor och en dag nu med. ett år kvar, ett år kvar. tråkigaste åldern någonsin att fylla.


fina flickor


some things don't change

drog av goa plåstret idag för att kolla så mitt stackars nyckelben fortfarande levde. de gjorde det, gick till stranden i någon timma tills emma tjatade att vi sklle åka hem. kom på mitt misstag och insåg att jag kommer få goa ärret på nyckelbenet då solen legat på. om en stund kommer oskar och vi får se vart vi hamnar. har lyckats med att bränna mig idag med.





grillmys

nu sticker jag ner till elsas sjöbod på grillmys




modekungen.se

shortsen var skitsnygga, satt som skit. om ni är långa är deras shorts inget att rekomendera du kommer vis heeela rumpan. skickas tillbaka direkt. idag blev det också torp för att handla saker åt badrummet nere som nu håller på att fixsas. ikväll blir det slappt. mamma har köpt go mat så det blir väl de hela kvällen lång

påminnelse

kan inte sova som vanligt (vaknade halv sex igen.) Även fast jag sommar jobbar kommer jag inte ha ett öre kvar till hösten, så är det bara. så den 22 juli när jag fyller har jag jobbat ihop hälften utav pengarna vilket betyder att jag MÅSTE köpa mig något nödvändigt som jag behöver. en ny telefon? något i den stilen, för jag känner mig själv rätt bra så kommer jag i höst stå där och undra vart fan tog alla pengar vägen? så det är så det får bli. Detta får bli en påminelse till mig själv så jag inte rör pengarna, haha.

midsommar

kvällen började hos mig och slutade i grebbestad. lite för mycket av det goda för min del. tack alla fina som ställde upp ♥








godmorgon

precis tryckt i mig en stadig frukost så nu har jag fått put mage utav mättnad. lär nog behövas för senare idag blir det städa rummet, ta en kortare promanad, duscha fixa och greja, laga middag och göra kransen som jag glömde av igår. allt detta innan klockan halv fyra. Får se om jag hinner. för om jag känner mig själv rätt så kommer jag sitta här ett bra tag.

not all those who wander are lost

har druckit jordgubbs smoothie, de svenska jordgubbarna är lika goda som varje år. Rakat benen haft i hårinpackning i topparna för att inte tyngas mitt stackars hår, Haft ansiktsmask och grinat lite över att hela jag flagnat sönder. hoppas på sol imorgon trots att det står att det ska bli regn. nu ska jag sätta mig och fixa en krans med vita blommor i.

acne resort 2012 collection


You're shining brighter than a candle

är helt kär i den virkade hals och ryggen.
hela armarna är helt fläckiga, aldrig varit med om värre. tur att jag bär långärmat imorgon. bena börjar flaga de med, som aldrig förr. usch helt sjukt vad äcklig man känner sig.
får också ta och säga grattis till isabella på hennes dag idag, hoppas den blir super:)

Torsdag

vaknade 05:30 imorse. förstår ni? helt sinnessjukt så dåligt jag sover. ändå hade jag, syster och mamma filmkväll igår. All good things hette den och den borde ni ladda ner om ni gillar spänning. bra faktiskt, riktigt bra om de hade gjort ett bättre slut. Idag hoppas jag vädret håller för då blir det fjällbacka för en fika. Ska också hinna med att ta hand lite om mig själv samt handla jordgubbar och grädde för imorgon.

odd molly

Blev en aning fattigare men ett supersött linne rikare. lite för gulligt för mig upp till med gud så fin med fransarna nedtill

i'm afraid your best wasn't good enough

Blev torp en sväng med mammsen, emma och Oma för att storhandla mat. Kom då på att jag inte har något smink då jag inte använder de när det är sommarlov. Fick snabbt rusa in och köpa en fundation och ett nagellack som bryter av med klänning. perfekt. har dock ändrat vad jag ska ha på mig. Kommer nog bli en bra kväll på fredag. Börjar hos mig med ett gäng sköna människor för att sedan ta oss till grebbestad senare på kvällen. någon som kör? haha, lite kris om man säger så. men allt brukar lösa sig som vanligt. Ikväll blir det mys framför film. Behövligt


onsdag

ligger i sängen och har precis ätit frukost. bredvid mig ligger en sovade oskar som hatar frukost. kan inte förstå, det som är världens goaste. idag hoppades jag på bra väder men så blev det inte. Emma occh jag hade tänkt ta oss en tur och fika men vädret ville ju inte vara med oss. är så sjukt sugen på att klippa färga och fixa, kliar lite i fingarna. min systers utväxt hade inte vait fel att ta tag i


sara battaglia


Alexander McQueen


obsessively opposed to the typical


i thought i had you figured out

känner mig fortfarande lika nyvaken, trött och sliten som innan jag gick och la mig igår. Min lilla herpes/rabies/pest/var äckel smitta håller på att gå tillbaka. jag menar ärligt, vem får hudinfektion på nyckelbenen? får ha största plåstret där på fredag. mindre kul. Men får gå. Det blir ingen träning på cirkus en och en halv vecka häller då det måste läka helt först. Blir rastlös av att sitta inne och vädret hjälper inte då häller. Idag blir det en sitta-inne-bara-äta-hela-dagen-och-glo-film-dag. Jag har ett år en månad och en dag kvar nu tills arton år fyllda. längtar tills studenten. helt sinnessjukt att 93:orna tar den bara nästa år. Älskar att jag börjar klura ut vad jag vill med livet. Att komma dit man vill utan att sitta i skolböckerna 24/7. Jag ångrar inte linjen jag valde då den är himla rolig och det kunde inte blivit bättre när du arbetar mer med händerna än att sitta framför skolböckerna. dedär skolböckerna har aldrig varit min grej, aldrig. men om tio år ska jag inte stå som frisör, det vet jag.

finaste kusten

åkte och gjorde våra scheman inför sommarn och det kunde ju inte blivit bättre kan jag säga er. lite många eftermiddagar men en riktigt superschema ändå. sliten och äcklig tog jag sedan mopeden till fjällbacka och hämtade ut mina skor och väska. skorna var det finaste jag sätt och helt underbara att gå i. tråkigt nog mäter jag 190 cm i dom men gud så värt. efter det myste jag och oskar bara runt samt tog en fika. till midsommar sägs det att de ska regna vilket jag förberett mig på. Svarta jeans, tunika och stort halsband blir grejen. om solen tittar fram och om vädret håller sig åker jeansen av.

That split second

Ikväll blir det söndagsmys med oskar. blir troligtvis en massvis med onyttigheter och filmtittande. Näsan snorar som bara den och gud så jobbigt det är, hur länge brukar man vara förskyld egentligen? känns som om jag varit såhär i flera veckor nu.
finaste klänningen från Matthew Williamson, om man ändå hade pengar till att lägga lite över 15 000 på en klänning. Får väl ta och gifta mig med en miljonär eller utnyttja en rik gammal stackare så som elsa planerat in i sin framtid.



söndag

jag, mammsen och emma tog oss en tur till torp och tack gode gud för det. upptäckte att mocca jackan jag beställt såg ut som skit och att jag ska skicka tillbaka allt utan skorna och väskan. hittade min midsommarklänning och världens finaste tunika. fick också följa med ett megastort halsband hem och ett par örhängen. nu är jag nöjd och sitter och väntar på att eftermiddagen ska bli morgon så jag kan åka och hämta ut mina träklackar. ikväll kommer oskar hit vilket betyder mys och imorogn blir det möte med golfklubben för att lägga upp schema.

Fall 2011 Alexander Wang


Fake smiles and forced laughs

Har suttit och raderat nästan alla inlägg nu. skämms då jag tittar tillbaka. De paketen jag beställde från nelly ska jag skicka tillbaka. det ända jag vill ha kvar är väskan skorna och den bruna mocca jackan och såklart spetsshortsen. jag förstår inte varför jag är så EXTREMT IMPULSIV. och jag menar verkligen EXTREMT. Den toppen jag beställde för någon dag sedan är så jag nu vill sätta mig och grina, skitful tycker jag nu. Vill bara klaga på allt och alla just nu då inget går som det ska. jag är gråhårig/råttfärgad. inte direkt roligaste och det värsta av allt är att jag inte kan göra något åt saken. Imorgon åker jag och mamma till torp för måste verkligen ha något att ha på mig till midsommar, börjar bli lite panik nu. Har också laddat upp med en rad filmer för det lär väl inte bli någon sömn inatt häller p.g.a hostan


troligtvis det onödigaste inlägget någonsin men en blogg har man för att skriva av sig

-

har ärligt aldrig kännt mig äckligare än vad jag gjort denna vecka. Utslaget gör att jag bara kan sitta inne och så fort jag tar bort plåstret så ÄCKLAS jag verkligen. hostan tar dö på mig och att bara sitta hemma och äta tjockismat gör mig ännu mer äcklad. precis tryckt i mig massvis med korv med bröd och äckligt mycket annat. undra hur mycket vad använt ordet äckligt nu? men det är just det jag känner mig, ofräsh och äcklig. om fem-sex dagar kan jag ränka med att leva normalt igen. kommer bli plågsamma dagar.

Moroccan Oil Treatment

Denna är något jag ska skaffa mig så snart lönen rullat in. Jag har så himla slitet hår p.g.a hårfärlägningar, färgningar, blonderingar och värmetänger. På min praktik salong precis innan jag gick på sommarlov fick de in massvis av dessa flaskor. De ska alltså vara otroligtbra för håret och det ska också tydligen se friskare ut direkt. för 339:- får du den på bangerhead.se. Den sägs också vara otroligt dryg.
  • Rik på vitaminer, antioxidanter och protein
  • Stärkande och vårdande för håret
  • Minskar fönings- och stylingtiden
  • Eliminerar frissighet
  • Skyddar håret i förorenade miljöer


Akong


spring 2011

Alexandre Herchcovitch, Aquilano.Rimondi, Christian Dior, Fendi


my heart is yours

Sov hos oskar inatt. Har hostat hela långa natten och fick vanka vid sju då mamma hämtade mig. Sitter nu helt ensam i mitt hus och har ätit frukost. Det ser ut att bli underbart väder. Men gud hatar mig som vanligt och jag får ligga inne då mitt lilla utslag på nyckelbenet inte får vara i solen.


new in

och ett par spetsshorts som jag tyvärr inte fick bild på

start of something new

Idag började morgonen tidigt. fixade håret på människor innan jag insåg att jag själv bara hade en ynka halvtimme på mig att fixa mig. Vi drog till krykan och sedan hem för tårta bananer hallon och grädde. Efter det kom elin och vi drog till dinglepizzeria. Jag flagnar sönder och all färg är snart borta. Min bränskada är nu troligtvis ingen brännskada längre och tidigt imorgon på morgonen blir det sjukhuset för att kolla upp det då de inte blir bättre. Varfyllda blåsor som kliar. Sedan blir det jobb. Alla nior var så fina idag och jag fick kramat om en hel del EXTRA snygga. Säger man grattis då man gått ur nian? det var då iallfall det jag sa. får hoppas det inte lät allt för knasigt. Sitter och väntar på att alla ska lägga upp bilder på facebook och deras bloggar om hur de kommer se ut på middagen, gott avundsjuk att jag inte får klä upp mig och vara fin för kvällen


done

efter allt kämpande är rummet äntligen vitt. fått mig en sådan stor brännskada med på hela nyckelbenet att jag tror jag dör. förskyld som bara den är jag också vilket betyder ingen träning på hela veckan.

-

kul att den rosa kimonon INTE kommer? nej den var slut i lager. är så tröttsamt då man verkligen väntat på något så länge som sedan inte kommer. shortsen når mig iallfall i slutet  av denna vecka. får be till gud att de sitter bra annars sjunker humöret på bott. modekungen kan ta sig

perfektion

lagom stor med på 17,5 x 32 cm
synd att den kostar 1499


& silhouette dreams

igår åkte jag och oskar ut på havet med en flaska rosevin och en engångsgrill med grillkorv. satte oss och myste och bara njöt ute på en ö i några timmar på eftermiddagen. slutade dock med att jag hällde ett stort glas ramlösa i oskars ansikte, och ja, men flit. haha, roligaste någonsin men man får faktiskt skylla sig själv då man häller några droppar vatten på mitt huvud. han tyckte dock inte det var lika roligt som jag. nio imose tog jag min lilla(stora) fula moped hem igen och åt frukost och bnörjade sakta klä på mig lite kläder. idag blir det torp då mamma har vaknat. ska köpa målarfärg. nu ntligen ska mitt rum bli helt klart. ända som fattas är lixom de vita väggarna. ska rensa och fixa alla klädstänger osv med, skönt

idag är klackarna fårn nelly på med. skulle kunna leva i klackar varje dag om jag vore någon cm kortare.

klick

beställt. älskar skorna

elin roos

hjärtat mitt, vad säger du om en fika och lägga lite slinger i mitt hår till veckan?
saknat min flicka jag inte sätt på snart två veckor!


RSS 2.0